torstai 29. marraskuuta 2012

Voivoi...

Nyt alkaa huomaamaan, että alkuhuuman jälkeen päivitysten määrä viikkoa kohti on kovasti vähentymässä! Aika korjata tilannetta ainakin yhdellä päivityksellä.

Eli siis viikkohan on mennyt tähän asti kovin mukavissa merkeissä!

Alotetaan maanantaista. Vaikka välillä tuntui suorastaan typerältä hymyillä kestohymy päällä koko päivän, niin oli se myös mukavaa. Itse ainakin huomasin, että olin paremmalla tuulella koko päivän. Saimme myös kanssaihmiset hymyilemään koulussa ja kylläpä se kassatätikin hymyn vilautti kun hymyilin kuin vastasaanut teinipoika! (Tiedoksi vain että joitain ihmisiä ei saa hymyilemään ei niin millään, mutta ei me välitetä niistä.) Voisi jatkossa hymyillä vaikka enemmänkin!

Tiistaina oli sitten vuorossa kirjakieli -päivä. On hyvin vaikeaa keskittyä puhumaan jatkuvasti kirjakielellä. Eihän se aina kirjottamallakaan onnistu! Mutta ne ajat kun jaksoimme keskittyä täydellisiin lausemuotoihin ja sanajärjestyksiin (puhumattakaan päätteistä!) saimme ihmiset ärsyyntymään meihin ajoittain kovastikin! Opittiin myös se, että vaikka puhuttais kirjakielellä, niin puhumme kirjakielellä "murtaen". Eli sanojen painotuksessa käytämme kuulemma yhä savolle ominaisia hässäköitä. Haaste: Kokeile itse puhua vaikka edes tunti kirjakielellä. Jossain vaiheessa huomaat unohtavasi kirjakielen ja "me" muuttuu "myö"ksi tai "minä" muuttuu "mää"ksi... Riippuen nyt sit ihan siitä miten olet tottunut puhumaan.

Keskiviikon hiljaisuus päivä oli itselleni todella mukava, Laurille tosin aika rankka. Voin paljastaa sen verran, että homma ei mennyt ihan täysin putkeen, mutta siitä avautumisen jätän suosiolla Laurille... Pakko kuitenkin sanoo omalta kohdalta se, että välillä on vaan uskomattoman rentouttavaa olla hiljaa!

Tänään onkin sitten mukava päivä, kun saamme jaella ihmislle kehuja totuuden nimissä! Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin saada kaunis nainen hymyilemään kehumalla häntä kauniiksi! Muiden ihmisten ilahduttaminen on vaan jotenkin niin mukavaa! Tehtävähän jatkuu tosin vielä, eli illemmalla kun mennään saunomaan aiomme jaella kehuja niin maan perkuleesti.

Toivottavasti vielä saadaan tänään Laurin avautuminen tuosta eilispäivän suuresta epäonnistumisesta. Jos ei tänään (Laurilla on kiireitä) niin huomenna viimeistään.

Päivän mietelause: "When your dreams turn to dust, vacuum."

- Santtu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti