torstai 8. marraskuuta 2012

BAAARDITIMEEE!!!

On päivistä parhain, viikon kohokohta. Polkastaan uudelle vaihteelle, skipataan koulusta pari tuntia - vittuillen työkavereille juostaan kaupasta oluet kädessä. POW! Iltapäivä on ollut huikea! Puhumattakin selvää, on kyseessä torstaina, eli torstaina, siis torstaina, viikon nollaaminen! Ensi viikon viikkohaasteeseen valmistautumista; pikku vinkki, tilastointi on tärkeä tuotantotaloutta opiskelevalle!

Iltapäivän teema on ollut juomapelit!

Etkojen etkot on tällä hetkellä kyseessä ja kohta lähdemme etkoille, sitä ennen pikainen päivitys tilanteesta. Etkojen etkojen teemana ollut tällä kertaa juomapelit! Kyllä nuo jokaisen janoisen sankari, ei Kari Grande vaan, kyllä, kuulitte oikein, aikuisten leikit! Nopea kertaus viime tuntien tiimellykseen:

Juomapeli #1:

Kuuntele Teräsbetonin albumi alusta loppuun, aina kun solisti menee "falsettiin" tai yli oman äänialueen. JUO!

Samaan aikaan käynnissä Juomapeli #2:

Pelaa NHL:ää helpolla vaikeustasolla, JUO aina kun toinen tekee maalin.

Juomapeli #3:

Tämä on samalla ei ehkä viikon nettilöytö, mutta tämän päivän nettilöytö! Ideana on teipata "viikset" (paperista) telkkariin kiinni. Juodaan aina kun viikset osuvat täydellisesti kohdalleen! Katsoimme suoraan sanottuna helvetin hyvää ohjelmaa nimeltä TOP GEAR! POW! Varsinkin haastatteluosiot tuottivat vatsalaukuillemme tuskaisia hetkiä! Idealtaan erinomainen peli, mutta viikset osuivat ehkä kerran 20 minuuttiin kohdalleen, mikä oli aika harvaa verrattuna Teräsbetoniin.... Kokeilun arvoinen juttu silti!



Illan jatkot, Haalaribileet... No problem mo'bro! Onepiece päälle ja crash the party!

Peace bros!

- Lauri & Santtu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti