lauantai 3. marraskuuta 2012

Päihteettömyyden seurauksia!

Morjes!

Haluaisin henkilökohtaisesti reklamoida yhtä asiaa (varoitus: kunnon avautumista luvassa). TTY:llä on kaksi kuntosalia. Menimme tietenkin ensimmäisenä "naisten salille" (minkäköhän takia?) ja ehdimme vain astua salille kun ystävällinen nainen ilmoitti siellä alkavan jumpan. Ei siinä, antaa tyttöjen jumppailla, on meillä vielä "miesten sali". Kun astelimme painojen kilinää ja örinäheviä kohti, ystävällinen, mutta hurjan iso mies käski meidän painua "sinne itseensä", kun sali oli varattu voimannostokurssille. Kysyn vaan: Jos on kaksi salia, jotka on varattu ainoastaan harvoina päivinä, minkä takia niiden molempien täytyy olla varattu samaan aikaan? 

Tästä suivaantuneena, kävimme söpösti onepiecet yllä ruokakaupassa ja hommasimme ensimmäisen osan kotikuntosaliamme, leuanvetotangon! Jippii! *Nyt pärisee*






Liekö tämä päihteettömyyden aiheuttamia sivuvaikutuksia. Siis, että tekee mieli urheilla? Hullua! Lisäksi haluaisin reklamoida toista asiaa Luojalle: miks pitää olla niin pirun nälkä koko ajan? Tästä seurauksena vietimme lauantain kulinaristipäivän: Opiskelijan menuun kuului hirvikäristystä ja perunamuusia. Sekä Santtu herätti tuomalla aamiaista sänkyyn (NO HOMO!). Makunautintoa kuvaa seuraava otos netistä aika hyvin: *sweet jesus*

Fiilikset menneestä viikosta ovat olleet hyvät, toki pieniä (saatanan suuria) vierotusoireita olemme havainneet. Ärtymyksen ja vitutuksen lomassa olemme huomanneet ruhomme puhdistuneen ylimääräisistä kuona-aineista, liekkö vitutuksen aiheuttaman kohonneen verenpaineen ansiosta. Suosittelemme kaikkia kokeilemaan. Tai joitain. Aika harvoja.

Päihteettömyyshän jatkuu vielä sunnuntaihin asti, mutta olemme kyllä oppineet aika paljon kuluneen viikon aikana jo. Siispä viikon opetus on "Ihmisellä on luontainen taipumus vetää pää sekaisin".

Ei voi muuta sanoo kuin "The greatest make-up is smile... So put it on!" Ajatuksen siivittämänä tarjoamme teille viikon nettivideon. Varoitus: videossa ei ole mitään hauskaa, vaan kyseessä on puhtaasti "awesome" -kokemus!

- Lauantain kuittaa Lauri sekä Santtu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti