lauantai 24. marraskuuta 2012

Tenttituloksia!

Uskokaa tai älkää, mutta vaikka tiistain tentti tuli heti risteilyn jälkeen, päästiin molemmat siitä läpi! Ja vieläpä heittämällä! Markkinointi tuntuu siis ainakin olevan hallussa. Ainakin ollaan aina oltu molemmat kovia markkinoimaan itseämme, joten liekö osaaminen perua sitä kautta?

Tiistaina oli myös muuta jännää. Meillä oli nimittäin tuparit. Kiitokset kaikille osallistujille. Hauskaahan meillä oli! Tehtiin tiistaina heti aamusta 9 kerroksinen täytekakku. Kakkuun meni noin litran verran kermaa ja puoltoista kiloa mansikkahilloo! Taisipa sinne muutama banaanikin sujahtaa. Ja voin kertoa että hyvää oli! Jotta tarjoilu ei olisi ollut yksipuolista, tehtiin myös viitisen litraa teekkarivanukasta (osa lukijoista saattaa tuntea kyseisen tavaran nimellä jelloshot). Vanukas maistui vieraille hyvin, ja aamulla jäljellä oli vain tyhjä kippo.

Viikkohaasteesta sen verran, että ainakin itse olen vielä hengissä, ja uskoisin Laurinkin olevan. Varma en voi tosin olla, koska kyseinen hyypiö ei ole kotona tällä hetkellä. Tiukkaa on tosin tehnyt, sillä allekirjoittanut tuli tiistaina kuumeeseen (kyllä, jatkot jäi väliin), ja tässä nyt kolme päivää itseään paranneltua alkaa olo jo olla hyvä. Maanantaina uskaltaa ehkä jo urheilemaan.

Ensi viikon viikkohaasteesta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta se voidaan jo nyt luvata, että tällaisen tylsän viikon jälkeen luvassa tulee olemaan jotain repäisevämpää kuin mitä muutamat viime viikot ovat olleet.

Moni on varmasti miettinyt, että jos omais jonkun supervoiman, niin se olis varmaan siistiä jos osais lentää tai syöstä tulta tai jotain muuta yhtä siistiä... No asian ikävä puoli on se, että ainakaan me ei olla saatu valita meidän supervoimaa. Meillä nimittäin on sellainen:  Huonojen vitsien ja iskulauseiden kertominen. Mutta vaikka supervoima ei niin hyvä oliskaan, niin pitäähän se jakaa myös teidän kanssa. Alla siis muutama helmi supervoimiemme tuotoksista:

Vitsit:
Mitä on sinisessä muovipussissa huoneen nurkassa? Sinä kohta.
Mitä saadaan kun risteytetään sika ja turkulainen? Ei voida tietää kun sika ei suostunu.
Mitä eroa on mersulla ja säkillisellä kuolleita vauvoja? Mulla ei oo mersua autotallissa.
Miksi homoilla on pesäpallomaila sängyn alla? Ne voi päättää hutunkeitolla kumpi saa sisävuoron.
Millä erotat ruotsalainen sotilaan ja upseerin saunassa? Rautakangella.

Iskureplat:
Mun rakkaus sua kohtaan on kuin ripuli, en voi pidätellä sitä.
Päivän sana on haara. Mennääks meille vähän levittää sanaa?
Tänään bileet on sun housuissa. Ja mä oon tulossa.
Onks sun äitis ja isäs jotain simpukoita, kun sä haiset vähän kalalta?
Ootko syöny viime päivinä monta banaania?


Päivän motto: Hyvin suunniteltu on kokonaan tekemättä.

- Lauantaiterveisin, Santtu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti