maanantai 5. marraskuuta 2012

Iltapalaa


Jos nyt vaikka lähdetään siitä, että siinä oli tämän päivän iltapala. 7 porkkanaa! Luulin aina ennen tätä päivää, että porkkanalla ei saa itseään täyteen... No enpä luule enää. Maha turvottaa kuin morsian Tuksun häissä.  En tiedä kenen keksintö on, että kasviksia pitäis mukamas syödä puoli kiloa päivässä. Vaikeeta se ainakin on. Tosin saatais ehkä helpottaa jos päivän annosta ei vetäis yhdeltä istumalta? Jos vaikka joskus ajattelis järjellä niin mitähän siitä seurais.  On se elämä kummallista.

Toinen kummallinen asia (liekö viime viikon peruja) on, että tänään olisi ollut opiskelijapippalot, mutta ei kiinnosta pätkän vertaa lähteä. Alkaa vaikuttaa siltä, että viime viikon haaste oli ihan hyvä juttu! Lisäksi kahvin tarve on vähentynyt huomattavasti, ja tänään ei ole uponnut kuin kolme kuppia!

Tänään taas käytiin vähän mäiskimässä sulkapalloa Laurin kanssa! Ei varmaan taas tarvii paljon arvailla että kumpi voitti! 8) Ollaan nyt innostuttu taas urheilusta ihan tosissaan, ja tänään jopa leikittelin ajatuksella aamulenkeistä. No kyllä se mieli taas aamulla muuttuu!

- Santtu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti