sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikkokatsaus!

Nonniin! Nyt olis eka viikkohaaste takana. Ja hyvinhän se meni! Selvittiin kunnialla. Päihteitä ei käytetty ja loppuviikosta tuskakin helpotti. Itse asiassa nyt viikonloppu oli ehkä mukavin vähään aikaan, kun treenailtiin ja latailtiin kotosalla akkuja. Nyt kelpaa juoda sitä kahvia! :D

Blogi on kerännyt tähän mennessä hurjan määrän sivun avauksia, mistä olemme tosi innoissamme! Kaikki tämä tosin luultavasti hurjan markkinoinnin ansiota! Vielä kun sais edes yhden kommentin (ihan vinkkinä vaan) niin oltais tyytyväisiä! Tulevaisuudessa koitetaan ehkä saada vielä vähän blogin ulkoasua muunneltua, kunhan saatais otettua kuvia, jotka ei ole K-18 materiaalia... (kyllä, lapsillakin on pääsy näille sivuille)

Ja katsausta ensi viikkoon myös. Facebook kyselyn innoittamana päätimme ensi viikon viikkohaasteeksi puoli kiloa päivässä kasviksia! Päästään siis mussuttamaan porkkanaa ihan urakalla. Hell yeah! Tokihan Laurin kanssa syödään salaattia muutenkin niin kovin ahkerasti, että haaste ei siinä mielessä varmaan tuota suuria ongelmia (eipä!) Viikkohaastetta on nyt myös lyhennetty niin, että se kestää maanantaista perjantaihin, jotta jää viikonloppu aikaa joko palkita tai rangaista itseämme onnistumisten mukaan.

Ensi viikolla on myös isänpäivä, joten eiköhän me keksitä jotain kivaa kaikille isille päivän kunniaksi. Ei kuitenkaan kannata odotella kuuta taivaalta, koska kuu on aika kaukana ja painavakin vielä.

- Onnellinen Santtu

2 kommenttia:

  1. Jee, pojilla on mahtava ploki! Nyt kun teillä on se leuanvetotanko niin ottakaa joskus haasteeksi vetää kahestaan 1000 leukaa viikon aikana. Siis 500+500 tai vaikka 999+1 ;)

    -Römperin Teemu

    VastaaPoista
  2. Mä aattelisin että ihan yhteensä 1000+1000=2000 leukaa viikossa! Meikäki vois osallistuu keskenäni tohon haasteeseen :)

    VastaaPoista