perjantai 30. marraskuuta 2012

Avautumista

Heii!

Viikko on ollut itsensä etsimistä perin erikoisilla tavoilla. Kuinkas se meneekään, kun ihmiset rakastuvat toisiinsa, he rakastuvat toisen erilaisiin (yleensä niihin ärsyttäviin) piirteihin ja kestävät niitä saman kaltaisten piirteiden ansiosta. Itse ristiretkeilin oman mieleni sisällä ja löysin omat piirteeni.

Minulle viikko on valaissut silmiä. Puhumattomuuspäivä oli kuin suklaan syömistä nielemättä. Ei ole ihmiselle normaalia olla kommunikoimatta muiden kanssa. Ihminen on laumaeläin! Jumalazion! Koin eristyväni yksinäisyyteen ja olin selvästi allapäin, not good. Nyt tiedän olevani sosiaalinen nisäkäs ja omasta turkista aion pitää kiinni. Päivän opetus (note to self): Älä unohda itseäsi ja älä muuta itseäsi muiden vuoksi. Kun tietää itsensä, osaa sopeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tilanne ko. päivänä: Puhumatta viitaten yskimällä pahaan "kurkkukipuun" selvisin ruokalassa, kun kassaneiti sanoi latauksieni kortilla olevan loppu. Lisäksi korttia ladattii viidellä aterialla. Suoritus viis kautta viis.

Maailman kirjat sekasi. Helsingissä lunta, Tampereella ei!

Todays forecast: shitstorm!

- Lauri

torstai 29. marraskuuta 2012

Voivoi...

Nyt alkaa huomaamaan, että alkuhuuman jälkeen päivitysten määrä viikkoa kohti on kovasti vähentymässä! Aika korjata tilannetta ainakin yhdellä päivityksellä.

Eli siis viikkohan on mennyt tähän asti kovin mukavissa merkeissä!

Alotetaan maanantaista. Vaikka välillä tuntui suorastaan typerältä hymyillä kestohymy päällä koko päivän, niin oli se myös mukavaa. Itse ainakin huomasin, että olin paremmalla tuulella koko päivän. Saimme myös kanssaihmiset hymyilemään koulussa ja kylläpä se kassatätikin hymyn vilautti kun hymyilin kuin vastasaanut teinipoika! (Tiedoksi vain että joitain ihmisiä ei saa hymyilemään ei niin millään, mutta ei me välitetä niistä.) Voisi jatkossa hymyillä vaikka enemmänkin!

Tiistaina oli sitten vuorossa kirjakieli -päivä. On hyvin vaikeaa keskittyä puhumaan jatkuvasti kirjakielellä. Eihän se aina kirjottamallakaan onnistu! Mutta ne ajat kun jaksoimme keskittyä täydellisiin lausemuotoihin ja sanajärjestyksiin (puhumattakaan päätteistä!) saimme ihmiset ärsyyntymään meihin ajoittain kovastikin! Opittiin myös se, että vaikka puhuttais kirjakielellä, niin puhumme kirjakielellä "murtaen". Eli sanojen painotuksessa käytämme kuulemma yhä savolle ominaisia hässäköitä. Haaste: Kokeile itse puhua vaikka edes tunti kirjakielellä. Jossain vaiheessa huomaat unohtavasi kirjakielen ja "me" muuttuu "myö"ksi tai "minä" muuttuu "mää"ksi... Riippuen nyt sit ihan siitä miten olet tottunut puhumaan.

Keskiviikon hiljaisuus päivä oli itselleni todella mukava, Laurille tosin aika rankka. Voin paljastaa sen verran, että homma ei mennyt ihan täysin putkeen, mutta siitä avautumisen jätän suosiolla Laurille... Pakko kuitenkin sanoo omalta kohdalta se, että välillä on vaan uskomattoman rentouttavaa olla hiljaa!

Tänään onkin sitten mukava päivä, kun saamme jaella ihmislle kehuja totuuden nimissä! Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin saada kaunis nainen hymyilemään kehumalla häntä kauniiksi! Muiden ihmisten ilahduttaminen on vaan jotenkin niin mukavaa! Tehtävähän jatkuu tosin vielä, eli illemmalla kun mennään saunomaan aiomme jaella kehuja niin maan perkuleesti.

Toivottavasti vielä saadaan tänään Laurin avautuminen tuosta eilispäivän suuresta epäonnistumisesta. Jos ei tänään (Laurilla on kiireitä) niin huomenna viimeistään.

Päivän mietelause: "When your dreams turn to dust, vacuum."

- Santtu

maanantai 26. marraskuuta 2012

Pläjäys!

Viime viikon henkisesti että fyysisesti raskaan lepäilyn jälkeen olemme selvinneet viikosta mallikkaasti. Laurilla on häntäluu (ei pakarat) kipeenä ruotsin risteilyn jäljiltä ja Santtukin aivan mallikkaasti porskuttaa messissä! Tädää! Tästä lähemmekin uuteen viikkoon kohti uusia tuulia!

Suosittelemme kaikille tv-sarjaa nimeltä BMS (Blue Mountain State). Aivan huikea! Kolme tuotantokautta pariin päivään. Pävisee:) Ko. sarjan jakson inspiroimina olemme valmiita sekä yli-intoiseen siivoamiseen että tämän viikon viikkohaasteeseen, joka koostuu useasta päivähaasteesta.

Day 1:

Kestohymy päälle. Eikä mitään vaivaantunutta tekohymyä vaan tarkoituksena hymyillä aidosti koko päivä. Sekä itselle että vastaantuleville ihmisille. Aiheeseen liittyvä sanonta: "Hymyile elämän peiliin, niin se hymyilee takaisin."

Day 2:

Geek in the Pink! Eli kirjakieltä koko ajan. Eli tarkoituksenamme olisi puhua kokonainen päivä kirjakieltä. Emme siis aio puhua niin kutsuttua "naamakirja" -kieltä, vaan sitä aitoa ja alkuperäistä. Lopputulos, eli ärsytämmekö ihmisiä vai aiheutammeko vain yleistä hämmennystä, tullaan raportoimaan tänne.

Day 3:

Silence, I kill you! Sillä edellisen päivän jälkeen häpeämme varmaan itseämme ko. käytöksestä johtuen, olemme koko päivän puhumatta ollenkaan.

Day 4:

Vaikka pyykkilauta on in, niin pesupallo on pop! Jokaisessa ihmisessä on ihania asioita, joita ihmiset huomaavat, mutteivät koskaan uskalla sanoa päin naamaa. Aika tehdä muutos! Aiomme kehua jokaista kaunista silmäparia, täyteläisiä huulia, paitavalintoja sekä ihanaa luonnetta ikään, sukupuoleen ja naamaan katsomatta! Ei vaineskaan, valehdella ei saa, eli ainoastaan totuuksia luvassa.

Day 5:

You want the truth, you can't handle the truth. Päivän puhumme ainoastaan totta, jokaiseen kysymykseen. Ei valkoisia valheita eikä isoja mustiakaan (*hrrh* puistattaa ajatuskin). Toki tässä hyvät puhumisen lahjat osoittautuisivat käteviksi, jos niitä olisi.

- Hymyillen, Lauri ja Santtu

Ps. Päivän mietelause:

"Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.

lauantai 24. marraskuuta 2012

Tenttituloksia!

Uskokaa tai älkää, mutta vaikka tiistain tentti tuli heti risteilyn jälkeen, päästiin molemmat siitä läpi! Ja vieläpä heittämällä! Markkinointi tuntuu siis ainakin olevan hallussa. Ainakin ollaan aina oltu molemmat kovia markkinoimaan itseämme, joten liekö osaaminen perua sitä kautta?

Tiistaina oli myös muuta jännää. Meillä oli nimittäin tuparit. Kiitokset kaikille osallistujille. Hauskaahan meillä oli! Tehtiin tiistaina heti aamusta 9 kerroksinen täytekakku. Kakkuun meni noin litran verran kermaa ja puoltoista kiloa mansikkahilloo! Taisipa sinne muutama banaanikin sujahtaa. Ja voin kertoa että hyvää oli! Jotta tarjoilu ei olisi ollut yksipuolista, tehtiin myös viitisen litraa teekkarivanukasta (osa lukijoista saattaa tuntea kyseisen tavaran nimellä jelloshot). Vanukas maistui vieraille hyvin, ja aamulla jäljellä oli vain tyhjä kippo.

Viikkohaasteesta sen verran, että ainakin itse olen vielä hengissä, ja uskoisin Laurinkin olevan. Varma en voi tosin olla, koska kyseinen hyypiö ei ole kotona tällä hetkellä. Tiukkaa on tosin tehnyt, sillä allekirjoittanut tuli tiistaina kuumeeseen (kyllä, jatkot jäi väliin), ja tässä nyt kolme päivää itseään paranneltua alkaa olo jo olla hyvä. Maanantaina uskaltaa ehkä jo urheilemaan.

Ensi viikon viikkohaasteesta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta se voidaan jo nyt luvata, että tällaisen tylsän viikon jälkeen luvassa tulee olemaan jotain repäisevämpää kuin mitä muutamat viime viikot ovat olleet.

Moni on varmasti miettinyt, että jos omais jonkun supervoiman, niin se olis varmaan siistiä jos osais lentää tai syöstä tulta tai jotain muuta yhtä siistiä... No asian ikävä puoli on se, että ainakaan me ei olla saatu valita meidän supervoimaa. Meillä nimittäin on sellainen:  Huonojen vitsien ja iskulauseiden kertominen. Mutta vaikka supervoima ei niin hyvä oliskaan, niin pitäähän se jakaa myös teidän kanssa. Alla siis muutama helmi supervoimiemme tuotoksista:

Vitsit:
Mitä on sinisessä muovipussissa huoneen nurkassa? Sinä kohta.
Mitä saadaan kun risteytetään sika ja turkulainen? Ei voida tietää kun sika ei suostunu.
Mitä eroa on mersulla ja säkillisellä kuolleita vauvoja? Mulla ei oo mersua autotallissa.
Miksi homoilla on pesäpallomaila sängyn alla? Ne voi päättää hutunkeitolla kumpi saa sisävuoron.
Millä erotat ruotsalainen sotilaan ja upseerin saunassa? Rautakangella.

Iskureplat:
Mun rakkaus sua kohtaan on kuin ripuli, en voi pidätellä sitä.
Päivän sana on haara. Mennääks meille vähän levittää sanaa?
Tänään bileet on sun housuissa. Ja mä oon tulossa.
Onks sun äitis ja isäs jotain simpukoita, kun sä haiset vähän kalalta?
Ootko syöny viime päivinä monta banaania?


Päivän motto: Hyvin suunniteltu on kokonaan tekemättä.

- Lauantaiterveisin, Santtu!

tiistai 20. marraskuuta 2012

Takaisin arkeen.

Noniin! Nyt on vihdoin risteilystä selvitty, ja ainakin vielä ollaan täysissä ruumiinvoimissamme! Yhdestä asiasta pitää nyt kuitenkin avautua! Minkä takia, kaikki on paremmin heti, kun päästään Ruotsin puolelle? Eilen kun aamulla hytistä heräili, niin aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja oli saaristomaisemaa ja muuta hauskaa. 

Karu paluu arkeen, "arjella" on molemmat nyrkit treidmarkattu nimille "Markkinointi" ja "Tentti". Shiet!

Seuraavan kahden ja puolen tunnin jälkeen fiilis on aa-vöt! Tentti ohi ja polkastaan hyvä olo valloilleen!

Bussimatkasta jäi jälkeen huonoakin huonommat vitsit ja tekstarichätin treffipalvelun iskureplat, joista  voidaan koota myöhemmin tännekin parhaat. 



Päivän huonoin iskurepla: Hei tyttö...  onks sun nimi Lotus Embo, kun oon kuullu että sun imukyky on taivaallinen? 

- Lauri och Santtu 

lauantai 17. marraskuuta 2012

Prööt!

tsuh!

Viikon opetus: Tilastointi on perseestä.
Viikon toinen opetus: Ystävän ja tosi ystävän erottaa siitä, että oli kuinka väsynyt olo sinulla tahansa, löydät itsesi tosi ystävän seurassa laulamassa karaokea keskiviikkoyönä paikallisesta kapakasta.

Kiitos ja kumarrus hyville ystäville!

Torstai oli täynnä yllätyksiä, löydettiin uusia puolia sekä mahdollisia uusia työaloja! Räätäliä itsestäni ei tule, se on varmaa, housut oli kahdessa osassa jo ennen iltaa. Illan kiteyttää seuraava uutisotsikko: "Omana itsenä esiintynyt nuori mies tarjosi makeisia kaikille niitä haluaville sekä niistä kieltäytyville. Seurauksena useita raipaniskuja". Illasta jäi käteen kyseenalainen titteli sekä hyvä mieli!

Fuksivuoden opetus tähän mennessä: Kestävyyskunto paras kunto!

Innolla odotamme tulevaa viikkoa, varsinkin huomista: sunnuntaita - viikon starttaajaa. Kyseessä on Titanic viinan kera - josta alkaa nousukiito kohti vuoden parhaita bailuja sekä muita ei läheskään yhtä kivoja kemuja. Tästä seuraakin ensi viikon viikkohaaste: Selviä elossa! - luvassa vapisevia päivityksiä siitä mitä opiskelijaelämä oikeasti on.

Peace bros!

- Lauri

"By failing to prepare, you are preparing to fail" - Benjamin Franklin

Movemberpäivitys

Illalla luvassa viikkokatsausta, mutta nyt kuitenkin puolenkuun päivitys Movemberin suhteen. Ollaan tässä nyt siis puolisen kuukautta kasvateltu viiksiä, ja tulokset on rohkaisevia. Allekirjoittaneen kohdalla epätoivo meinasi jo vallata, kun alkuun ei meinannut tapahtua mitään. No nyt aletaankin olla jo sillä tasolla, että optimaalisissa olosuhteissa (ilmankosteus 70%, valaistus uskomaton, tuuli lähes nolla) puolen metrin etäisyydeltä voi jo erottaa muutaman karvan (neljä jos tarkkoja ollaan... Nimiä en paljasta). Laurilla taas tuntuu karva kasvavan naamaan paremmin, ja välillä tuntuu pojalle tekevän tiukkaa liikkua julkisilla paikoilla. No pensselit kuin pensselit. Hengessä kuitenkin mukana!


Kuvassa vasemmalta oikealle: Santtu, Lauri. (kuvan karvoissa käytetty värjäystekniikkaa.) 
- Santtu

torstai 15. marraskuuta 2012

Omituisia päiviä

Niinhän se vanha sananlaskukin menee, että jos näet elävän smurffin, kannattaisi harkita jonkinsortin hoitoa. No. Näinhän meille eilen juurikin kävi! Käveltiin Laurin kanssa Hämeenkadulla, kun yhtäkkiä jostain sivukujalta pöllähti eteemme nainen, jolla oli valkoinen lakki päässä. Ei nähty tässä vaiheessa vielä muuta kuin selän, ja Lauri päätti tokaista (huomattavan kovaan ääneen), että "Kato Santtu, SMURFFI!". No mitäs sitten, kyseinen nainen kuuli Laurin kauniit sulosanat ja käänsi päänsä, jotta näkisi kuka puhuu. JA SILLOIN SE TAPAHTU! MINDFUCK. Nainen oli kuin olikin aito ja oikea smurffi! Keltaiset kauniit kutrit ja sininen naama. SMURFFIINA! Ja kaikki miehethän tietävät, että Smurffiina on smurffeista kaunein ja ihanin. Emme Laurin kanssa ehtineet muuta kuin vilkaista toisiamme nopeasti, kun Smurffiina hävisi sivukujalle yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin. Emme vieläkään oikeastaan käsitä, mitä tapahtui, mutta sen tiedämme, että molemmat nähtiin mitä nähtiin ja se oli täyttä totta.

Toinen omituinen oli eilen, kun istuskelin rauhassa kotona, ja yhtäkkiä ovipuhelin soi. Meillähän ei paljon vieraita käy, ja aikakin oli outo lehdenjakajan käynnille, joten aavistin heti, että nyt on jotain omituista tässä. No. Kävelin reippaana puhelimeen ja vastasin reippaasti että halloota. Puhelimen toisessa päässä naisääni tokaisi "Minä tästä teidän kaalimadon tilauksesta soittelen." Hetkinen. Kaalimato, tilaus, mitä. Ei kai Lauri kuitenkaan ilman minua mitään olisi tilannut, koska kyllähän sieltä nyt aina jotain olisin minäkin voinut tilata. Ja miksi tämä nainen tulee alaovelle soittamaan ovipuhelimeen aikana, jolloin kännykätkin on keksitty. Noin puolen minuutin hiljaisen pohdinnan jälkeen päädyin vastaamaan puhelimeen vain "hyvä juttu" ja laitoin luurin takaisin paikoilleen. Tottakai halusin nähdä, millaiset ihmiset tekevät tämmöistä pilaa, ja menin parvekkeelle seurailemaan tilannetta. Juuri kun ehdin parvekkeelle, näen noin kymmenen kymmenvuotiaan juoksevan tuli perseen alla pois päin meidän rapusta. Pakko on yksinkertaisesti todeta, että kylläpä nykyajan lapsilla on pokkaa! Hienoa toki, mutta en jaksa uskoa, että ihan kaikki ihmiset tätä arvostavat.

Sitten muutama sananen tilastoinnin ihmeellisestä maailmasta. Tässä nyt on tilastoitu rahan menoa, kalorikulutusta, kofeiininkulutusta, tehty galluppeja yms. Nyt olisi luvassa muutamia otteita viime päivien saldosta.

Tiistaina katsoimme, kuinka paljon kulutamme kaloreita normipäivänä. Maanantai iltana kello kaksitoista laitoimme siis sykemittarit päälle, ja aloimme seurata kulutusta. Yllättävintä oli se, että Lauri kulutti enemmän kuin allekirjoittanut, vaikka Lauri on minua parikymmentä kiloa kevyempi, ja suurinpiirtein saman pituinen. Tiistai oli täysin perus päivä, eli kävimme koulussa, teimme salitreenin, ja muuten emme tehneetkään juuri mitään. Laurin saldo vuorokaudelta, oli 2732 kilokaloria, ja keskisyke oli 65. Minulla taas kalorit jäivät 2607:ään ja keskisyke oli siellä vähän päälle seitsemänkymmenen. Emmehän me tästäkään tiedosta taas juurikaan mitään hyötyneet, mutta tiedetäämpä nyt ainakin, että paljonko kulutus suurinpiirtein on. Toki tuloksia pitää aina arvioida kriittisesti johtuen sykemittareiden erosta, ja tavasta laskea kulutusta. Geenitkin vaikuttaa!

Eilen puolestamme teimme galluppia ihmisten onnellisuudesta. Täysin tuntemattomia on vain yksinkertaisesti mukava hämmentää menemällä kysymään "Oletko onnellinen?". Vastausskaalaksi annoimme kyllä - en osaa sanoa - en. No olimme kieltämättä laiskoja kyselemään, ja saimme saldoksi 7 kyllä, 7 eos, ja 0 en vastausta. Mukava huomata, että ihmiset tuntevat kuitenkin olevan enemmän onnellisia kuin onnettomia!

No, eiköhän tämä puuduttava tilastoinnista jauhaminen ala jo riittää. Vielä loppuun on pakko mainita, että tänään on Herwoodin sydämessä, Cupolassa Kinky-pileet! Kerrankin päästään omina itsenämme baariin sisään, joten pakkohan se on mennä! Asuvalinnoista ei ainakaan vielä paljasteta mitään, ja voi olla ettei asian arkaluonteisuuden takia paljasteta tulevaisuudessakaan! :D Kaikki siis paikalle Cupolaan, niin näette sitten itse!

Loppuun on kuitenkin pakko kertoa vielä anti-vitsi. Eli siis vitsi, joka ei ole vitsi, ja siksi se on niin hauska! Hämmentävää?

Q: What is red and smells like blue paint?
A: Red paint.

- Ah niin nälkäinen Santtu

maanantai 12. marraskuuta 2012

Nälkä!

Termos!

Johdettiin kaava. Sir Nälkämyksen kaava! Kaikki tieto voidaan jakaa matemaattiseen muotoon, myös nälkä. Siksi esittelemme teille maanantain luomuksen. Oman aikansa Frankenstein!

Nälkä koostuu neljästä asiasta (toki enemmästäkin, mutta päädyimme valitsemaan tärkeimmät)

1. Aika tunteina edellisestä ruokailusta. (h = 0 - 24 tuntia)
- 0 tuntia ruokailusta = juuri syönyt
- 24 tuntia ruokailusta = ei "seiso" enää

2. Tilanne (ns. tilannekerroin) (t = 0 - 10)
- 0 = nirvana
- 10 = elämä juuri potkinut teräskärkisillä maihareilla naamaan

3. Seura (ns. seurakerroin) (s = 0 - 5)
- 0 = sängyssä maailman kauneimman naisen kanssa (eikä muuten ole kuminen!)
- 5 = forever alone (useimmiten vielä käsi kädessä)

4. Edellisen ruuan laatu (ns. laatukerroin) (l = 0 - 10)
- 0 = RAX (kerta päivässä riittää... ja vieläkin turvottaa)
- 10 = söin käpyjä eilisen mahatauti kebabin jälkeen

Ja itse kaavaan:

sin ( h* pii / 48 ) * 0,04 * (t + s + l) = 0 - 1

0 = ei nälkää ollenkaan (feeling like a superman)
1 = syö nyt hyvä mies äläkä laske näitä laskuja!

Lopuksi tämän päivän tilastointeja sekä hyviä huomioita:

Juotuja kahvikuppeja / napsittuja kofeiinitabletteja (kahvikuppi annoksina)

Lauri: 6 kuppia kahvia
Santtu: 8 kuppia kahvia

Hyviä huomioita nautitun kofeiinin määrästä: kun ottaa kerralla liikaa, saattaa tuntea kihelmöintiä vartalossa. Myös myyntityö sujuu paremmin.

Päivän vitsi (varoitus! väsyneiltä miehiltä heruu huonoja vitsejä):

Kuinka hämmentää blondia?

- Maalaa itsesi vihreäksi ja heitä haarukoita häntä kohti.

- Lauri & Santtu

Kiihkeitä numeroita!


Tilastointi aloitettu!

Laskin - check!
Skipattu matikanluento - check!

Luvassa esimakua tulevasta viikosta - nimittäin päästämme sisäiset Einsteinimme valloillemme. Ohessa on ei meidän tutkimus vaan yksi viikon nettilöydöistä! "Tilastointi - myös sinunkin huulilla":

"Seksin kaloritaulukko

On jo vuosia tiedetty, että seksi on hyvää fyysistä harjoittelua, mutta viime päiviin asti kukaan ei ole tehnyt tieteellistä tutkimusta kalorien kulutuksesta erilaisissa seksiaktivitteeteissa. Nyt pitkien tutkimusten jälkeen tässä ovat tutkimusten tulokset:

Naisen riisuminen
Hänen hyväksynnällään 12 kaloria
Ilman hänen hyväksyntäänsä 187 kaloria

Rintaliivien avaaminen:
Kahdella kädellä    6 kaloria
Yhdellä kädellä    12 kaloria
Hampailla 85 kaloria

Kondominen päälle laittaminen:
Kun on erektio 6 kaloria
Ilman erektiota 315 kaloria

Esileikit:
Klitoriksen etsintäyritys         8 kaloria
G-pisteen etsintäyritys 92 kaloria

Asennot:
Lähetyssaarnaaja 12 kaloria
69 makuulla 78 kaloria
69 seisten              112 kaloria
Kottikärryt 216 kaloria
Koiratyyli              326 kaloria
Italialainen kristallikruunu 912 kaloria

Orgasmi:
Oikea 112 kaloria
Feikki 315 kaloria

Orgasmin jälkeen:
Makoilu halaten toisia 18 kaloria
Nousee heti ylös                36 kaloria
Selittää miksi nousi heti ylös 816 kaloria

Toisen erektion saanti ikäryhmittäin:
20-29 vuotias 36 kaloria
30-39 vuotias 80 kaloria
40-49 vuotias 124 kaloria
50-59 vuotias 972 kaloria
60-69 vuotias 2916 kaloria
70 ja yli...                 Tuloksia odotellaan edelleen

Pukeminen jälkeenpäin:
Rauhallisesti             32 kaloria
Kiireessä                 98 kaloria
Hänen isänsä kolkuttaa ovella 1218 kaloria
Oma vaimo kolkuttaa ovella 3521 kaloria"

- Lauri (Santtu menee kohta kouluun:) )

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viikkokatsaus


Morjes!

Santun ollessa muualla, jäi minun vastuulle päivittää viikkokatsaus! Ja asiaan: viikon viikkohaaste oli haastava, dieetti oli meille varsin vaikea ylläpitää. Siksi yöt pyörimme silloin tällöin sängyssä aamutunteihin asti syötyämme yömyöhään kyseisen puoli kiloa porkkana raastetta. Eli aikataulutusta pitäisi vähän fiksata, jottei tyhmästä päästä kärsisi koko vähintäänkin yhtä tyhmä vartalo. Suosittelemme jäniksen ruokavalioo kaikille pikkumisuista isoihin tipuihin ja pikkupojista isoihin "ei-enää-metreissä-mitattaviin" hauiksen ympäryskoon omaaviin tosimiehiin.

Viikonloppu oli itse kullekin tärkeä, olihan kuitenkin Isänpäivä. Kai jokainen muisti omaa isäukkoansa vähintäänkin lempeällä katseella ja halauksella. Itse koin nostalgisia muistoja kotikaupunkini tyhjääkin tyhjimmillä kaduilla, sydäntälämmittävistä tehtaan piipuista ja vanhoista lapsuuden kavereiden tapaamisista. Kiitos teille!

Elämän kierrepotku ja maihinnousukengät kokoa 52.

Sunnuntai oli surupäivä. Hyvästelin ehkä viimeistä kertaa oman karvaisen perheenjäseneni. Saavuin Jyväskylään, ottoautomaatti rikki, juna loppuunmyyty, eikä kaupoista voi nostaa rahaa. Onneksi elämällä on tapana voittaa ja pääsin viettämään vielä pari hyvää hetkeä idolini parissa. Älkää heittäkö koskaan toivoa kaivoon, sillä elämällä on tapana järjestyä.

Ensi viikon viikkohaaste on tilastointi. Käytännössä tarkoittaa päivän aikana tapahtumien toimintojen tilastoimista ja oman ajan optimointia! Luvassa muunmuassa laskukaava täydelliselle kahvihetkelle sekä muille yhtä tärkeille asioille! Huomenna luvassa kiihkeitä numeroita! Stay tuned or... don't stay?

Sekä kaikille opiskelumotivaation hukanneille oikeesti toimiva ratkaisu:

















"If you can dream it, you can do it!" -Walt Disney

- Lauri



torstai 8. marraskuuta 2012

BAAARDITIMEEE!!!

On päivistä parhain, viikon kohokohta. Polkastaan uudelle vaihteelle, skipataan koulusta pari tuntia - vittuillen työkavereille juostaan kaupasta oluet kädessä. POW! Iltapäivä on ollut huikea! Puhumattakin selvää, on kyseessä torstaina, eli torstaina, siis torstaina, viikon nollaaminen! Ensi viikon viikkohaasteeseen valmistautumista; pikku vinkki, tilastointi on tärkeä tuotantotaloutta opiskelevalle!

Iltapäivän teema on ollut juomapelit!

Etkojen etkot on tällä hetkellä kyseessä ja kohta lähdemme etkoille, sitä ennen pikainen päivitys tilanteesta. Etkojen etkojen teemana ollut tällä kertaa juomapelit! Kyllä nuo jokaisen janoisen sankari, ei Kari Grande vaan, kyllä, kuulitte oikein, aikuisten leikit! Nopea kertaus viime tuntien tiimellykseen:

Juomapeli #1:

Kuuntele Teräsbetonin albumi alusta loppuun, aina kun solisti menee "falsettiin" tai yli oman äänialueen. JUO!

Samaan aikaan käynnissä Juomapeli #2:

Pelaa NHL:ää helpolla vaikeustasolla, JUO aina kun toinen tekee maalin.

Juomapeli #3:

Tämä on samalla ei ehkä viikon nettilöytö, mutta tämän päivän nettilöytö! Ideana on teipata "viikset" (paperista) telkkariin kiinni. Juodaan aina kun viikset osuvat täydellisesti kohdalleen! Katsoimme suoraan sanottuna helvetin hyvää ohjelmaa nimeltä TOP GEAR! POW! Varsinkin haastatteluosiot tuottivat vatsalaukuillemme tuskaisia hetkiä! Idealtaan erinomainen peli, mutta viikset osuivat ehkä kerran 20 minuuttiin kohdalleen, mikä oli aika harvaa verrattuna Teräsbetoniin.... Kokeilun arvoinen juttu silti!



Illan jatkot, Haalaribileet... No problem mo'bro! Onepiece päälle ja crash the party!

Peace bros!

- Lauri & Santtu

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Torstai

Torstai.

Aina ei voi olla onnellinen, mutta pyrin vähintään kerran päivässä olemaan edes hetkellisesti onnellinen. Tästä päivästä saan kiittää sinua tuntematon mies, joka olit ympäripäissäsi ja kun olin töissä tulit piristämään iltaani heittämällä ruuhkaisessa ostoskeskuksessa kuperkeikkoja, soittamalla ilmakitaraa (liikkeistä päätellen tais olla "AC/DC - Back in Black") ja eksymällä työpisteeni luo kehumaan hammasrivistöäni. Tilannetta kuvasi ainoastaan kaksi sanaa: A ja VÖT! Huikeeta seurata sivusta, kun ihminen verestää taitojaan mielikuvitustanssilattialla.

Monien tapahtumien jälkeen illalla on levollinen olo. Suosittelen teille, että itselleni laittamaan huomiseksi sen parhaan meikin mitä löytyy; hymyn. Let it shine!

Ps. Itse, kuten varmaan aika monella oman ikäiselläni, alan huomata ettei Movember ole ehkä se paras idea. Mielikuvaharjoittelu ei nimittäin auta viiksien kasvuun.

- Lauri

Pps. Huomasin vasta nyt, että tänään onkin keskiviikko... Ups! :D

maanantai 5. marraskuuta 2012

Iltapalaa


Jos nyt vaikka lähdetään siitä, että siinä oli tämän päivän iltapala. 7 porkkanaa! Luulin aina ennen tätä päivää, että porkkanalla ei saa itseään täyteen... No enpä luule enää. Maha turvottaa kuin morsian Tuksun häissä.  En tiedä kenen keksintö on, että kasviksia pitäis mukamas syödä puoli kiloa päivässä. Vaikeeta se ainakin on. Tosin saatais ehkä helpottaa jos päivän annosta ei vetäis yhdeltä istumalta? Jos vaikka joskus ajattelis järjellä niin mitähän siitä seurais.  On se elämä kummallista.

Toinen kummallinen asia (liekö viime viikon peruja) on, että tänään olisi ollut opiskelijapippalot, mutta ei kiinnosta pätkän vertaa lähteä. Alkaa vaikuttaa siltä, että viime viikon haaste oli ihan hyvä juttu! Lisäksi kahvin tarve on vähentynyt huomattavasti, ja tänään ei ole uponnut kuin kolme kuppia!

Tänään taas käytiin vähän mäiskimässä sulkapalloa Laurin kanssa! Ei varmaan taas tarvii paljon arvailla että kumpi voitti! 8) Ollaan nyt innostuttu taas urheilusta ihan tosissaan, ja tänään jopa leikittelin ajatuksella aamulenkeistä. No kyllä se mieli taas aamulla muuttuu!

- Santtu

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikkokatsaus!

Nonniin! Nyt olis eka viikkohaaste takana. Ja hyvinhän se meni! Selvittiin kunnialla. Päihteitä ei käytetty ja loppuviikosta tuskakin helpotti. Itse asiassa nyt viikonloppu oli ehkä mukavin vähään aikaan, kun treenailtiin ja latailtiin kotosalla akkuja. Nyt kelpaa juoda sitä kahvia! :D

Blogi on kerännyt tähän mennessä hurjan määrän sivun avauksia, mistä olemme tosi innoissamme! Kaikki tämä tosin luultavasti hurjan markkinoinnin ansiota! Vielä kun sais edes yhden kommentin (ihan vinkkinä vaan) niin oltais tyytyväisiä! Tulevaisuudessa koitetaan ehkä saada vielä vähän blogin ulkoasua muunneltua, kunhan saatais otettua kuvia, jotka ei ole K-18 materiaalia... (kyllä, lapsillakin on pääsy näille sivuille)

Ja katsausta ensi viikkoon myös. Facebook kyselyn innoittamana päätimme ensi viikon viikkohaasteeksi puoli kiloa päivässä kasviksia! Päästään siis mussuttamaan porkkanaa ihan urakalla. Hell yeah! Tokihan Laurin kanssa syödään salaattia muutenkin niin kovin ahkerasti, että haaste ei siinä mielessä varmaan tuota suuria ongelmia (eipä!) Viikkohaastetta on nyt myös lyhennetty niin, että se kestää maanantaista perjantaihin, jotta jää viikonloppu aikaa joko palkita tai rangaista itseämme onnistumisten mukaan.

Ensi viikolla on myös isänpäivä, joten eiköhän me keksitä jotain kivaa kaikille isille päivän kunniaksi. Ei kuitenkaan kannata odotella kuuta taivaalta, koska kuu on aika kaukana ja painavakin vielä.

- Onnellinen Santtu

lauantai 3. marraskuuta 2012

Päihteettömyyden seurauksia!

Morjes!

Haluaisin henkilökohtaisesti reklamoida yhtä asiaa (varoitus: kunnon avautumista luvassa). TTY:llä on kaksi kuntosalia. Menimme tietenkin ensimmäisenä "naisten salille" (minkäköhän takia?) ja ehdimme vain astua salille kun ystävällinen nainen ilmoitti siellä alkavan jumpan. Ei siinä, antaa tyttöjen jumppailla, on meillä vielä "miesten sali". Kun astelimme painojen kilinää ja örinäheviä kohti, ystävällinen, mutta hurjan iso mies käski meidän painua "sinne itseensä", kun sali oli varattu voimannostokurssille. Kysyn vaan: Jos on kaksi salia, jotka on varattu ainoastaan harvoina päivinä, minkä takia niiden molempien täytyy olla varattu samaan aikaan? 

Tästä suivaantuneena, kävimme söpösti onepiecet yllä ruokakaupassa ja hommasimme ensimmäisen osan kotikuntosaliamme, leuanvetotangon! Jippii! *Nyt pärisee*






Liekö tämä päihteettömyyden aiheuttamia sivuvaikutuksia. Siis, että tekee mieli urheilla? Hullua! Lisäksi haluaisin reklamoida toista asiaa Luojalle: miks pitää olla niin pirun nälkä koko ajan? Tästä seurauksena vietimme lauantain kulinaristipäivän: Opiskelijan menuun kuului hirvikäristystä ja perunamuusia. Sekä Santtu herätti tuomalla aamiaista sänkyyn (NO HOMO!). Makunautintoa kuvaa seuraava otos netistä aika hyvin: *sweet jesus*

Fiilikset menneestä viikosta ovat olleet hyvät, toki pieniä (saatanan suuria) vierotusoireita olemme havainneet. Ärtymyksen ja vitutuksen lomassa olemme huomanneet ruhomme puhdistuneen ylimääräisistä kuona-aineista, liekkö vitutuksen aiheuttaman kohonneen verenpaineen ansiosta. Suosittelemme kaikkia kokeilemaan. Tai joitain. Aika harvoja.

Päihteettömyyshän jatkuu vielä sunnuntaihin asti, mutta olemme kyllä oppineet aika paljon kuluneen viikon aikana jo. Siispä viikon opetus on "Ihmisellä on luontainen taipumus vetää pää sekaisin".

Ei voi muuta sanoo kuin "The greatest make-up is smile... So put it on!" Ajatuksen siivittämänä tarjoamme teille viikon nettivideon. Varoitus: videossa ei ole mitään hauskaa, vaan kyseessä on puhtaasti "awesome" -kokemus!

- Lauantain kuittaa Lauri sekä Santtu!

torstai 1. marraskuuta 2012

MOVEMBER!

Marraskuu on miesten kuukausi. Marraskuussa on MOVEMBER!! Mikä ihana tekosyy kasvattaa viikset. Siis karu totuushan on se, että viikset näyttävät useimmilla miehillä ällöttävältä. Silti kaikki miehet haluavat salaa sellaiset kasvattaa! Onneksi olkoon! Nyt voit kasvattaa viikset, ja vielä hyväntekeväisyyden nimissä!

Totta kai meidänkin on Laurin kanssa kasvatettava viikset Movemberin hengessä. Tänään lähdettiin puhtaalta pöydältä ja aamulla ajeltiin ylähuuli. Ikävää on vain se, ettei meillä oikeen tahdo viikset kasvaa. Toivotaan kuitenkin, että marraskuun lopulla sitten nenän alla koristaisi edes jonkinsortin pensselit. Kuvia kehityksestä on luvassa!

Muutama sana myös kuluvasta viikosta. Eilen oli siis päihteettömän viikon kovin haaste, saunailta. Ilta sujui loppujen lopuksi tosi hyvin, eikä vesilinjalla oleminen tuottanut pienintäkään ongelmaa. Myös jokaiseen saunailtaan kuuluva pakollinen viuhahdus suoritettiin kunnialla. Paljon löytyi uusia tuttuja, kun Lappeenrannan tutalaiset olivat saunomisessa mukana. Se tuli ainakin huomattua, että L-rantalaiset osaa bilettää. Vesilinjalla ollessa myöskin kotiintulo aikaistui parilla tunnilla, jolloin ei tämän aamun fysiikanluennotkaan tuottaneet mitään ongelmia!

Sitten pakolliseen osioon eli Laurin dissaukseen:  En nyt haluais kehuskella yhtään, mutta oltiin tossa Laurin kanssa tänään taas sulkapalloa pelaamassa. Enkä nyt halua paljastaa mitään siitä, että kuka voitti ja kuka hävis, koska Laurille tulis ehkä paha mieli. Mutta sanotaanko nyt vaikka näin että mä en ainakaan hävinny! : ) Ja taisinpa yhden olusenkin itselleni sieltä lunastaa.

Ja lopuksi tähän vielä tämmönen huumoripläjäys. Elikkäs tämän viikon nettilöytö, joka mielestämme kiteyttää hyvin jokaisen miehen toiminnan suunnan parisuhteissa:

Pisteet kotiin - ohjeita miehille

YKSINKERTAISET ASIAT:
Petaat sängyn (+1)
Petaat sängyn, mutta unohdat laittaa koristetyynyt (0)
Laitat vain päiväpeitteen, petaamatta (-1)
Jätät WC-istuimen renkaan ylös (-5)
Vaihdat WC-paperirullan kun vanha on loppu (0)
Kun KAIKKI WC-paperi on loppu, käytät hänen Savettejaan (-1)
Kun Savetit ovat loppu, käytät toista kylpyhuonetta (-2)
Menet kauppaan ostamaan siteitä (+5)
lumipyryssä (+8)
mutta palaat mukanasi kolme kaveria ja koppa kaljaa (-15)
Tutkit yöllä "jonkun kummallisen äänen" (0)
Tutkit yöllä "jonkun kummallisen äänen", mutta se ei ollutkaan mitään (0)
Tutkit yöllä "jonkun kummallisen äänen" ja se oli jotain (+5)
Annat tunkeutujalle kyytiä (+10)
mutta se olikin hänen kissansa (-10)

JUHLAT:
Olet hänen kanssaan koko illan (0)
Jätät hänet hetkeksi ottaaksesi drinkin vanhan opiskelijakaverin kanssa, jota et ole nähnyt pitkään aikaan (-2)
jonka nimi on Liisa (-6)
Liisa on tanssija (-10)
Liisalla on silikonit (-17)

SYNTYMÄPÄIVÄ:
Viet hänet ulos syömään (0)
Viet hänet ulos syömään paikkaan, jossa ei ole telkkaria baarissa (+2)
Olihan siellä sittenkin telkkari (-2)
Ravintolassa on Syö-niin-paljon-kuin-jaksat-satasella ilta (-3)
On Syö-niin-paljon-kuin-jaksat-satasella ilta ja telkkarissa on urheilua ja olet värjännyt kasvosi oman joukkueen väreissä (-10)

ILTA ULKONA KAVEREIDEN KANSSA:
Menet ulos kaverin kanssa (-5)
Kaveri on onnellisesti naimisissa (-4)
Tai vannoutunut poikamies (-7)

ULKONA HÄNEN KANSSA:
Viet hänet elokuviin (+1)
josta hän pitää (+4)
ja sinä inhoat (+6)
Sinä pidät elokuvasta (-2) 
Jonka nimi onkin PsychoKiller 4 (-4)
ja kertoo ihmissyöjäzombeista (-9)
vaikka olitkin väittänyt sen olevan dokumenttielokuva (-15) 

SINÄ ITSE:
Kehität näyttävän kaljamahan (-15)
Kehität näyttävän kaljamahan, mutta työstät sen pois (+10)
Kehität näyttävän kaljamahan ja siirryt käyttämään lökäfarkkuja ja Hawaii-paitoja (-30)
Sanot, "Entäs sitten? Sinullakin on!" (-800)

SUURI KYSYMYS:
Hän kysyy "Olenko mielestäsi paksu?"
Viivyttelet vastauksen kanssa (-10) 
Vastaat, "Mistä kohtaa?" (-35)
Kaikki muut vastaukset (-20)

KOMMUNIKOINTI:
Hän haluaa keskustella jostain ongelmasta
Kuuntelet, ja onnistut näyttämään siltä että välität (0)
Kuuntelet yli 5 minuuttia (+1)
Kuuntelet yli 30 minuuttia, katsomatta samalla telkkaria (+100)
mutta olitkin nukahtanut (-20)


- Suliskunkku Santtu