tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulutaukoa pukkaa

Uskokaa tai älkää mutta se on loma ny! Tenttipentit ohi ja joulua pukkaa päälle! Itse aion ainakin nauttia "täysin rinnoin".

Mutta käydäänpäs läpi hieman viikkokatsausta viime viikosta! Tarkat luvut jäivät hieman hämäriksi, mutta opiskelijabudjetti piti yllättävän hyvin, ja molempien menot viime viikolla jäivät alle kahdenkympän. Yllättävää oli myöskin se, ettei ruuan laadusta tarvinnut juurikaan edes tinkiä. Aamupuuro maistui jopa niin hyvin, että tälläkin viikolla on sitä tullut popsittua!

Mutta koska nyt tulee joulu, on meillä parin viikon tauko näistä viikkohaaste hässäköistä. Johtuen osittain siitä, että itse lähden etelän lämpöön ja Lauri taas lähtee kotikonnuille joulun viettoon. Osittain taas syynä on myös se, että pienen tauon jälkeen jaksaa hommaan taas suhtautua sen ansaitsemalla vakavuudella ja ehkä kirjotteluakin jaksaisi taas harrastaa enemmälti! Älkää kuitenkaan huoliko rakkaat kaksi lukijaamme. Ei tämä meitä silti estä kirjottelemasta. Voi olla, että lähiviikkoina tulee päivityksiä. Voi olla ettei tule. Riippuu taas ihan siitä, onko asiaa ja mikäli yhtään itseämme tunnemme niin asiaa on!

Nyt kuitenkin pakko hehkuttaa vähän elämän ihanuutta (pessimistit silmät kiinni, luvassa ärsyttävää yltiöpositismia): Tiedättekö, mikä on parasta mitä ihminen voi tehdä ilman housuja? Se on nimittäin urheilu! Löysentyneen kouluaikataulun takia onnistuin löytämään taas urheilun ihanan maailman uudestaan ja viimeisen puoltoista viikkoa olen ollut kuin uudelleensyntynyt. Jatkuvasti pirteä kuin peipponen, aina (ärsytävän) iloinen ja jatkuvasti menossa johonkin. Lumentulon ansiosta on päässyt myös hiihtämään, ja vaikka monet vihaavat hiihtoa (lähinnä kouluhiihdon takia) niin itse rakastan kyseistä lajia! Eikä passaa unohtaa myös tuota ihanaa Luojan suomaa lahjaa ihmiskunnalle, nimittäin penkkiurheilua. On tullut telkkarista hiihtoa, snookkeria, jääkiekkoa ja ampumahiihtoa! Täytyy mainita, että oma suosikkilaji on kuitenkin naisten takaa-ajo.

Laitetaas loppuun vielä videolinkki (kaikki silmät kiinni)



Palaillaan taas!

-Santtu

1 kommentti: