maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulu on taas joulu on taas ja viikko sen mukanen!

Moni on varmaankin jo huomannut, että nyt on siis joulukuu. Joulukuu on monille siitä tuttu kuukausi, että silloin on joulu! Tämän viikon viikkotehtävä liittyykin siis jouluun! Olemme myös huomanneet, että joulumielessä on tärkeintä säilyttää iloinen mieli. Pyrimmekin juuri tähän! Ai niin! By the way, nyt anonyymitkin ihmiset voivat kommentoida meidän tekstejämme. Eli nyt te anonyymikyylät voitte aivan vapaasti antaa meille risuja ja ruusuja!

Tällä viikolla aiomme olla äärimmäisen jouluihmisiä. Aiomme koristella kotiamme jouluhässäköin, ja muutenkin olemme joulumielellä. Joululauluja laulellaan ja sillein.

Viikko alkoi kevyesti sillä, että Santtu taiteili itselleen joulukalenterin mitä eriskummallisimmista raaka-aineista. Kuva siitä tulee myöhemmin tällä viikolla. Kaupan kalenterit on niin kalliita, että Santtu päätti ostaa kymmenellä eurolla suklaata, ja tehdä joka päivälle pikkuisen namipaketin. Aliarvioimme suklaahimomme (tämäkin joulun takia) kun huomasimme karkeasti arvioituna yhden kolmasosan suklaasta päätyneen kalenteriin. Hups! *Om nomnomnom*

Viikolla on luvassa vielä toisen meistä syntymäpäivät, sen nuoremman. Teini kasvaa mieheks (huomaa viittaus nine-teen). Koska synttärikakut ovat yliarvostettuja ja on kuitenkin joulu ja meistä ei ole leipomaan tuota jouluisen täydellistä makuhermojen hellyyttäjää pipari-karpalo-juustokakkua, päätimme  joulutunnelmaa noudattaen "leipoa" Laurille lihaisen kakun - niin kuin tosi miehet kakkunsa haluavat. Joulukinkku sulailee jääkaapissa odottaen ihrakerroksensa teurastamista. Opiskelijaelämää parhaimmillaan! Koska kynttilöihin ei enää kinkun ostamisen jälkeen ole varaa, saa lämpökynttilä eli ts. tuikku toimia synttärikynttilänä!

Tosissaan toivomme kyllä hartaasti, ettei maailma lopu 21.12, sillä olen ainakin itse (Lauri) ollut henkilökohtaisesti erittäin kiltti tänä vuonna ja toivoisinkin Joulupukilta erityisesti sitä 70 tuumaista ultra giga ledi hd telkkaria, josta viime vuonna juttelimmekin! Santtu toivoisi saavansa vaatimattomasti runsaasti joulumieltä viettäessään joulua ulkomailla - sekä uudet hiihtosauvat!

Liittyen meidän edelliseen kommenttiimme, jaamme nyt yhden hyvän lainauksen:

"They can because they think they can" -Virgil

Joulumieltä toivottaa, Sandels & Lauri.

Ps. Nimemme yhteisen kämpän oveen ilmestyivät tänään, eivät aakkosjärjestyksessä... vaan arvojärjestyksessä, Laurin nimi ensiksi.

Pps. Olen pitkäänkin ihmetellyt minkä takia mielikuvat joulupukista ovat niin rentoja. Ei ihme, sillä hän tietää missä kaikki tuhmat tytöt asuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti