maanantai 10. joulukuuta 2012

ja taas lipsuu

Lipsuupa hyvinkin. Nimittäin tämä kirjottelu. Taas on viime kerrasta aikaa! No. Mutta luotamme Platoniin ja koska tiedämme tilanteen niin toimimme oikein tilanteen suhteen. Mitä se sitten ikinä onkin.

No mutta viime viikkoon liittyen pientä viikkokatsausta!
kinkku - check
joulukalenteri - check
glögiä - check
juhlimista - check
joulusiivous - ei niin check
joululahjoja - check
kodin koristelu - ei sinne päinkään.

Sitäpä ihteään eli glögiä. Oli muuten vahvaa. 
















Eli jotain saatiin siis aikaseks mutta hyvin vähän! Tästä nyt sisuuntuneena lähdemme uuteen viikkohaasteeseen. Mehän Laurin kanssa ollaan totuttu syömään hyvin! Eli siis rahaa ruokaan kyllä menee. Tällä viikolla elämmekin ruuan suhteen täysin opiskelijabudjetilla! Mitä se sitten tarkottaa? No sitäpä juuri, että syömme vähän, halvasti ja kaiken mitä kaapista löytyy. Koska se mitä kaapissa on ei maksa sillä hetkellä mitään! Eli siis ainakin puuro tulee tällä viikolla tutuksi, pastaa ja riisiä unohtamatta! Myös opiskelijoiden keskuudessa suositut nuudelit otetaan tällä viikolla kaapin pohjalta käyttöön. Tästä vyön kiristyksestä huolimatta pyrimme saamaan meille tutun lihamäärän (n. puolet siitä mitä suuhun menee) täyteen. Ei siis tule olemaan helppoa, mutta sitäkin mielenkiintoisempaa.

Sen verran voin tästä päivästä antaa tietoja, että aamupalaksi ei syöty mitään (paitsi tietenkin suklaat joulukalenterista). Lounaaksi palkitsimme itsemme hyvin menneestä tentistä kouluruualla! Oli kanahampurilaista ja lohkoperunoita. Nam! Hintaa kertyi se 2,60€ per perse. Nyt illasta väsäilin äsken pastaa ja bolognesekastiketta. Kaupassa piti käydä sen verran, että jauhelihaa ja omenoita tarttui mukaan. Hintaa kauppareissulle yhteensä 3,71€. Eli tällä hetkellä päivän saldo ollut 4,455 € per perse. Kuulostaa kohtuulliselta. Mutta ei tässä vielä kaikki! Lauri äsken viestitteli, että oli onnistunut jostain saamaan leikkelepaketin ilmaiseksi. Älkää kysykö mistä, sillä en ehkä itsekään halua tietää.

Mutta näillä eväillä tähän viikkoon! Toivottavasti ei tule nälkä!

PS. Opiskelijalla on aina nälkäpäivä. Keräystä siis odotellessa.

- Santtu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti