maanantai 11. helmikuuta 2013

Talvi on urheilun aikaa

Kyllä! Blogin päivittäminen on vaikeaa ja raskasta. Ja siksi se ei tunnu enää onnistuvan. No kirjotellaan nyt edes jotain.

Talvi on urheilun aikaa... On hiihtoa, ampumahiihtoa, alppihiihtoa, perässähiihtelyä, kuntosalia, jääkiekkoo jääpalloo yms... jotkut kuulemma pelaavat potkupalloakin! No urheilusta puheen ollen olimme taas pelailemassa kyykkää viikonloppuna, kun Akateemisen kyykän MM-kisat yllättivät! No jatkoonhan ei tietenkään päästy! Ei sinne päinkään, mutta ainakin tapahtumana kyykkä oli hieno etko ja jatkobileineen, ja kuultiinpa myös huhua, että jotkut saattoivat olla itse kyykässäkin juhlatunnelmissa! Paikan päällä käytiin paljussa ja saunassa ja minulta varastettiin bokseritkin! Pakko myöntää, että palju oli varsin positiivinen kokemus, vaikka seurana olikin kymmenkunta alastonta miestä!

Paljussa oli tunnelmaa, eikä yhtään ahdasta!

Muutenkin tämä talvi on penkkiurheilun kannalta loistoaikaa! Kaikkihan toki tietävät, että ampumahiihdon ja alppihiihdon mm-kisat ovat parasta aikaa menossa ja snookkerin Welsh Openkin alkoi! Ja pianhan alkavat myöskin hiihdon mm-kisailut! Itselleni (intohimoiselle penkkiurheilijalle) tämä kaikki on yhtä kuin taivas. Vapaa-ajan ongelmia ei siis ole. Ainoa mikä häiritsee on se, että opiskelu alkaa pikkuhiljaa tulemaan tämän penkkiurheilun tielle. Pitäiskö lopettaa?

Jaadijaadijaa... Ketä kiinnostaa :D no onpahan nyt kirjoteltu taas tännekin!

- Santtu

1 kommentti:

  1. Kun tuolla esittelyssä kyselitte ideoita viikkohaasteeseen. Sitten kun blogin otsikko sattuu olemaan tuo, minkä olette keksineet itse. Hyvä haaste olisi siis käyttää niitä sukkahousuja viikon ajan. Jotkut naiset käyttää lähes päivittäin sukkahousuja housujen ja hameiden kanssa. Toiset valittaa niiden olevan paholaisen (tai miehen) keksintö ja kamalinta maan päällä. Miehillekin niitä nykyään valmistetaan, mutta harva käyttäjä niistä edes kavereille kertoo.

    Eikö olisi aika (itse olette blogille nimen keksineet) testata tämäkin vaatekappale. Nyt on sen verran kylmä vuodenaika, että ne voi peittää housuilla ja sukilla, jos ei halua muiden tietävän testistä.

    VastaaPoista