sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Opiskelun maailma!

Tänään aloitamme uuden juttusarjamme... Ei se ei ole Tekniikan maailma (miesten todellinen pornolehti) eikä se ole Bilettämisen maailma... Se on Opiskelun maailma eli OM!

Tässähän on nyt siis tullut opiskeltua jo useampi kuukausi kaiken maailman rakettitieteitä, ja on aika jakaa hieman muutamia vinkkejä opiskelijaelämään!

Aloitetaan siis jakamalla pari ekaa vinkkiä!

Vinkki numero uno:
Paistamalla paranee! Jos haluat einespierun hajun pois ruuasta, paista se! Esim. eineslihapullat maistuvat triplasti paremmalta, kun ne paistaa pannulla! Älä siis tyydy kylmään ruokaan.

Vinkki #2:
Jos haluat syödä salaattia, syö koulussa. Ainakin meilläpäin koulussa saat syödä salaattia niin paljon kuin napa vetää, eikä hinta muutu mihinkään! Ei siis kannata tuhlata kotona rahaa vihanneksiin, vaan käyttä toki kaikki hyöty kouluruokailusta.

Vinkki #3:
Popsitko porkkanaa? Tekeekö mieli popsia välipalaksi vihanneksia? Ei kannata, nimittäin OM:n tekemien tutkimusten mukaan, kilo porkkanaa maksaa yleensä jotain puolentoista euron luokkaa.... Kilo porkkanaa sisältää n. 350 kaloria, kun taas ostamalla sipsiä (300g rainbow laatua n. 1,7 €) saat yli kolminkertaisen energiamäärän nassuun, ja olokin tulee paljon ähkymmäksi.

Lisää OM vinkkejä luvassa lähiaikoina!

OM seurustelupalsta:

Olemme katselleet unettomina öinä "Iholla" -sarjaa ja tämä on aiheuttanut paljon keskustelua keskuudessamme. Faktoja, joita olemme oppineet sarjasta:
- Elämä on mysteeristä, mutta naiset mysteerisempiä: Tytöillä on pakollinen tarve keksiä riidan aihe, vaikkei sille olisi mitään aihetta (kai he vain purkavat tulevaa pahaa oloaan).
- Minkä takia naiset rakastuu renttuihin ("mä en tiedä mut se sopii mulle")? Paljon heidän ärtymystään ja surullisuuttaan voisi poistua sillä pienellä keinolla, että älä seurustele mulkun miehen kanssa. Haluamme tuoda esille, että kilteistä herrasmiehistä voi kouluttaa paikoitellen "renttuja".
- Naiset ja miehet ovat erilaisia. Löytäkää yhteinen polkunne "teknologian" (miehet) ja "epäloogisuuden" (naiset) välillä. Käytännössä antakaa miehenne avata ne säilykepurkit ja tukkiutuneet vessanpöntöt, jotta he voivat tuntea olonsa miehisiksi (korreloi sitten aivan jossain muussakin!).
- "Don't be a fool. Use a tool!" - ettei vaan sukupuolitauti testien jälkeen tule sitä kuuluisaa BINGOA!

OM aforismi:

- "DO THE EAGLE SPREAD AND FLY THROUGH THE GREATNESS!"

-S&L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti