maanantai 25. helmikuuta 2013

Full of life!

Karma ain't bitch, unless you are!

Elämän suolaa janoaville ja uutta intoa/piristystä tylsään elämäänsä ihmiset voivat hakea alla olevasta videosta:
Kyseessä on siis matkailuohjelma, joka poikkeaa tavanomaisesta ohjelmasta seuraavalla tavalla. Ennakkoluulo matkailuohjelmasta: viinit, postikortit ja juusto. Dexpedition: kaikki oleellinen (kreisibailaus, hauskanpito).

Omasta mielestä vastoin kaikkia periaatteitani tilanne vaatii nyt näitä syntisiä asioita:

#awesomeness#dexpedition#hotgirls
#crazy#partying#eagle#spread

Lainaten lausahdusta sarjasta:
"Killed it. Pretty much destroyed the ocean. If the ocean isn't around here when this airs. It's 'cause I killed it. Not a big deal."

Kommentoijia on kuultu ja ainakin toinen meistä (eli Lauri) on sukkahousut jalassa ensi viikolla x määrän päiviä, jotta voimme siis voin samaistua tyttöjen maailmaan. Santtu vielä pohtii omistautumista asialle. Toisin sanoen "Challenge accepted!"

- Lauri

Viikon nettilinkki!

Tässä olisi pitkästä aikaa viikon nettilinkki! Seuraava pätkä löytyy Teppo M.:n  aikoinaan kirjoittamasta blogista "100 naista". Pari sanaa blogista: Blogin idea on siis se, että Teppo lyö kaverinsa kanssa kymppitonnista vetoa, että pystyy kaatamaan sata naista vuodessa ja seuraa edistymistään sitten blogissaan. Blogi tosin on jo pari vuotta vanha, mutta silti sieltä löytyy kaikille teille kyltymättömille pelimiehille hyviä pohdintoja naisista ja elämästä yleensä (tämä siis ei syy miksi me tätä luetaan). Seuraavassa nyt pätkä blogista, jossa Tepi avaa hieman naisten ajatusmaailmaa. (Feministit silmät kiinni):

"Annan hyvin yksinkertaisen esimerkin tosiasiasta, jonka jokainen nainen tietää, mutta joka jostain syystä on useimmille miehille tuntematon. Kyse on alkuperäisen ongelman ja toisen asteen tunneongelman välisestä suhteesta. Miehen kannalta tärkeää olisi ymmärtää, että ongelmiaan valittava nainen ei koskaan ensisijaisesti etsi ratkaisua. Naisen todellinen ongelma ei ole ongelma, josta hän puhuu vaan kyseisen ongelman aiheuttama negatiivinen tunnereaktio eli toisen asteen ongelma. Tätä toisen asteen ongelmaa nainen hoitaa puhumalla alkuperäisestä ensimmäisen asteen ongelmasta.
Tätä asiaa ei voi kylliksi korostaa. Ensimmäisen asteen reaalimaailman ongelmalla on merkitystä vain siltä osin, kuin se aiheuttaa toisen asteen tunnetason ongelman. Jos nainen esimerkiksi lyö naulan vinoon hän saattaa kokea itsensä riittämättömäksi ja huonoksi ihmiseksi, koska ei pystynyt suorittamaan kunnolla niinkään yksinkertaista tehtävää kuin naulan seinään suoraan lyöminen. Suoristamalla naulan ja lyömällä sen pohjaan naisen puolesta, mies vain vahvistaa naisen riittämättömyyden tunnetta ja näin pahentaa tilannetta vaikka luuli olleensa avuksi. Mies ei voi myöskään opettaa naiselle parempaa lyöntitekniikkaa, koska myös se lisää naisen sisäistä epäonnistumisen tunnetta. Jos mies luulee vinoon menneen naulan olevan ongelma, riita on lähes väistämätön. (Tästä täysin poikkeava, mutta ulkoisesti samanlainen tilanne on tapaus, jossa pelinainen kaataa miehen esiintymällä avuttomana naulaajana. Tällöin tunteista puhumisen voi korvata urhoollisella naulaustapahtumalla ja pienellä iltapäiväpanolla.)
Kun paperikone pysähtyy yllättäen ja tehdas seisoo aiheuttaen miljoonien eurojen tappiot tunnissa, miehet pyrkivät ratkaisuun etsimällä pysähdyksen syyn, korjaamalla tilanteen ja käynnistämällä koneen uudestaan. Jos valvomossa työskentelisi pelkästään naisia, he lähtisivät ensi töikseen kahvihuoneeseen purkamaan sitä, minkälaisia tunteita tämä yllättävä stressitilanne heissä aiheuttaa.
Kotona paperi-insinööri sitten kuulee, että vaimolla on ollut kamala päivä, sillä Maiju oli sanonut Terhille ettei Riitta ollutkaan kertonut Jonnalle sitä, mitä hän oli Terhille luvannut. Miehen tyypillinen virhe tilanteessa on pyrkiä ymmärtämään, mistä ongelmassa on kysymys (joka on jo sinänsä mahdoton tehtävä) ja löytämään sitten ongelmaan ratkaisu. Paitsi mahdotonta suorittaa, tämä on myös täysin turhaa!
Paperi-insinöörin vaimon ongelma ei ole pahan olon alkuperäinen, kieltämättä hieman hämäräksi jäävä syy vaan paha olo sinänsä. Jos mies valtavin ponnistuksin todella onnistuu ratkaisemaan alkuperäisen ongelman, tilanne vain pahenee. Jollain järkensä hämärällä reuna-alueella nainen oivaltaa ettei hänellä ole enää perusteltua syytä olla kiukkuinen ja tämä kiukun perusteen poisvienti kiukun yhä ollessa läsnä turhauttaa naista entisestään. Lopulta turhauma purkautuu eräänlaisena hysteerisenä kiljumisena.
Todelisuudessa naisella on ainoastaan tarve kertoa jollekulle tunteistaan. Jos mies vain onnistuu näyttämään joltisenkin kiinnostuneelta ja empaattiselta, hänen ei pidä tehdä mitään muuta. Purettuaan mielensä nainen toteaa: "huh, kylläpä helpotti". Edes tämä räikeän selvä vihje siitä, että nainen halusi vain puhua ei auta miehiä ymmärtämään, mitä tapahtui. Ehkä se johtuu siitä, että naisen pälätys on jotenkin turruttanut miehen kyvyn tehdä loogisia johtopäätöksiä. Jos me miehet pitäisimme päämme kiinni, naisen vaahdotessa tunteistaan ja ajattelisimme sen aikaa vaikka työasioita, saisimme keskimäärin niin paljon useammin piparia, että se näkyisi syntyvyystilastoissa asti.
Kuka tahansa nainen on milloin tahansa valmis selittämään tämänkin tosiasian kenelle tahansa kiinnostuneelle miehelle. Ei toki (edes) näin lyhyesti ja täsmällisesti, mutta oleelisilta osiltaan kuitenkin täsmälleen saman sisältöisenä. Siitä huolimatta tämäkin nimenomainen väärinkäsitys sukupuolien välillä aiheuttaa maassamme päivittäin tuhansia katkeria yhteenottoja."
Tämä ei siis edusta blogin virallista kantaa, mutta siinä vähän osuvaa (tai ei osuvaa) pohdintaa iltojenne iloksi! 


Aurinkoo ja silleen!

Kyllä!

Kevät tulee.. tule sinäkin! Tänään eka kunnon kevätaurinkopäivä! Ollaan tietysti oltu koko päivä aivan liekeissä auringon ansiosta!
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... Ja tottakai kuvaaja on yksi lahjakkaimmista tässä maailmankaikkeudessa.
Oltiin jopa niin innoissamme kauniista säästä, että uskaltauduimme ulos. Suuntasimme keskustaan ja iloksemme huomasimme, että keskustassa liikkuu päiväsaikaan paljon naisia. Niinhän niitä liikkuu siellä myös yöaikaan, mutta näin päiväsaikaan liikkeellä oli hyvin paljon viehättävämpiä naaraita kuin yöaikaan. Tätä pohtiessamme koimme valaistumisen päivänsäde-menninkäinen -teorian suhteen! Hommahan menee niin, että päivänsäteet eivät pimeyttä kestä, ja menninkäiset liikkuvat lähinnä vain yöaikaan. Miten tämä nyt sitten liittyi asiaan, niin sen voi jokainen päättellä itse. Hienoahan tämän teorian kannalta on se, että nyt kevään tullessa valoisa aika pitenee ja kesällähän se on kohta valoisaa ympäri vuorokauden!

Sitten on aika julkaista seuraava OM:n vinkki:
Onko ketsuppi loppu? Tuntuuko siltä, että puolet rahoistasi menee ketsuppiin? Ei hätää! OM:n salaiset agentit ovat kenttätestein ratkaisseet ongelman! Tyhjät ketsuppipullot voit täyttää ilmaiseksi esim. mäkkärissä, koulussa tai ABC:llä! Sieltähän löytyy ne isot pumppupullot, mistä jokainen voi käydä ranskalaisiinsa ketsupin tapaista. Sinne vaan pullon kanssa epäilyttävän näköisenä täyttämään puteli. Jos koet tämän kuitenkin liian epäilyttäväksi toiminnaksi itsellesi, laita kaveri asialle. Jos tämäkään ei onnistu niin mene nyt ihmeessä edes autokaistan kautta, josta pyydät muutaman ylimääräisen ketsuppipussin, koska ne kaks pussukkaa nyt ei vaan yksinkertaisesti riitä mihinkään. Näin jääkaapistasi löytyy ketsuppia ainakin silloin, kun se perkuleen purkki taas tyhjenee kokonaan... 

Tässä kaikki tällä erää! Stay tuned or don't stay! 

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Opiskelun maailma!

Tänään aloitamme uuden juttusarjamme... Ei se ei ole Tekniikan maailma (miesten todellinen pornolehti) eikä se ole Bilettämisen maailma... Se on Opiskelun maailma eli OM!

Tässähän on nyt siis tullut opiskeltua jo useampi kuukausi kaiken maailman rakettitieteitä, ja on aika jakaa hieman muutamia vinkkejä opiskelijaelämään!

Aloitetaan siis jakamalla pari ekaa vinkkiä!

Vinkki numero uno:
Paistamalla paranee! Jos haluat einespierun hajun pois ruuasta, paista se! Esim. eineslihapullat maistuvat triplasti paremmalta, kun ne paistaa pannulla! Älä siis tyydy kylmään ruokaan.

Vinkki #2:
Jos haluat syödä salaattia, syö koulussa. Ainakin meilläpäin koulussa saat syödä salaattia niin paljon kuin napa vetää, eikä hinta muutu mihinkään! Ei siis kannata tuhlata kotona rahaa vihanneksiin, vaan käyttä toki kaikki hyöty kouluruokailusta.

Vinkki #3:
Popsitko porkkanaa? Tekeekö mieli popsia välipalaksi vihanneksia? Ei kannata, nimittäin OM:n tekemien tutkimusten mukaan, kilo porkkanaa maksaa yleensä jotain puolentoista euron luokkaa.... Kilo porkkanaa sisältää n. 350 kaloria, kun taas ostamalla sipsiä (300g rainbow laatua n. 1,7 €) saat yli kolminkertaisen energiamäärän nassuun, ja olokin tulee paljon ähkymmäksi.

Lisää OM vinkkejä luvassa lähiaikoina!

OM seurustelupalsta:

Olemme katselleet unettomina öinä "Iholla" -sarjaa ja tämä on aiheuttanut paljon keskustelua keskuudessamme. Faktoja, joita olemme oppineet sarjasta:
- Elämä on mysteeristä, mutta naiset mysteerisempiä: Tytöillä on pakollinen tarve keksiä riidan aihe, vaikkei sille olisi mitään aihetta (kai he vain purkavat tulevaa pahaa oloaan).
- Minkä takia naiset rakastuu renttuihin ("mä en tiedä mut se sopii mulle")? Paljon heidän ärtymystään ja surullisuuttaan voisi poistua sillä pienellä keinolla, että älä seurustele mulkun miehen kanssa. Haluamme tuoda esille, että kilteistä herrasmiehistä voi kouluttaa paikoitellen "renttuja".
- Naiset ja miehet ovat erilaisia. Löytäkää yhteinen polkunne "teknologian" (miehet) ja "epäloogisuuden" (naiset) välillä. Käytännössä antakaa miehenne avata ne säilykepurkit ja tukkiutuneet vessanpöntöt, jotta he voivat tuntea olonsa miehisiksi (korreloi sitten aivan jossain muussakin!).
- "Don't be a fool. Use a tool!" - ettei vaan sukupuolitauti testien jälkeen tule sitä kuuluisaa BINGOA!

OM aforismi:

- "DO THE EAGLE SPREAD AND FLY THROUGH THE GREATNESS!"

-S&L


maanantai 11. helmikuuta 2013

Talvi on urheilun aikaa

Kyllä! Blogin päivittäminen on vaikeaa ja raskasta. Ja siksi se ei tunnu enää onnistuvan. No kirjotellaan nyt edes jotain.

Talvi on urheilun aikaa... On hiihtoa, ampumahiihtoa, alppihiihtoa, perässähiihtelyä, kuntosalia, jääkiekkoo jääpalloo yms... jotkut kuulemma pelaavat potkupalloakin! No urheilusta puheen ollen olimme taas pelailemassa kyykkää viikonloppuna, kun Akateemisen kyykän MM-kisat yllättivät! No jatkoonhan ei tietenkään päästy! Ei sinne päinkään, mutta ainakin tapahtumana kyykkä oli hieno etko ja jatkobileineen, ja kuultiinpa myös huhua, että jotkut saattoivat olla itse kyykässäkin juhlatunnelmissa! Paikan päällä käytiin paljussa ja saunassa ja minulta varastettiin bokseritkin! Pakko myöntää, että palju oli varsin positiivinen kokemus, vaikka seurana olikin kymmenkunta alastonta miestä!

Paljussa oli tunnelmaa, eikä yhtään ahdasta!

Muutenkin tämä talvi on penkkiurheilun kannalta loistoaikaa! Kaikkihan toki tietävät, että ampumahiihdon ja alppihiihdon mm-kisat ovat parasta aikaa menossa ja snookkerin Welsh Openkin alkoi! Ja pianhan alkavat myöskin hiihdon mm-kisailut! Itselleni (intohimoiselle penkkiurheilijalle) tämä kaikki on yhtä kuin taivas. Vapaa-ajan ongelmia ei siis ole. Ainoa mikä häiritsee on se, että opiskelu alkaa pikkuhiljaa tulemaan tämän penkkiurheilun tielle. Pitäiskö lopettaa?

Jaadijaadijaa... Ketä kiinnostaa :D no onpahan nyt kirjoteltu taas tännekin!

- Santtu