maanantai 10. kesäkuuta 2013

KESÄKESÄKESÄ!

Kesä on tullut. Tule sinäkin! Vaikka kesäihmisiä en olekaan, niin silti tämä kesä vaikuttaa jo nyt siltä, että hauskaa tulee olemaan!

Täällä siis savon sydämessä aikaa vietellään, ja Laurikin on jo kotiutunut kesäksi Varkauteen. Kaikkea ollaan puuhattu. Käyty mökillä, pelailtu golfia, frisbeegolfia ja biitsiä! Mökkeiltykin on. Elämän hienointa aikaa. Edes työnteko ei masenna näiden poikien meininkiä!

Tavoitteena on viettää legendaarinen kesä, ja sitä varten ollaan sovittu yksi perussääntö:

Aina kun toinen soittaa, ja kysyy lähtemään jonnekin, niin on pakko lähteä jos se vaan minkään järjen rajoissa on mahdollista. Rajaa menee aikalailla siinä jos neljän aikaan pitäisi lähteä toiselle puolelle Suomea, ja työt alkaa kahdeksalta.

Eiköhän se aikalailla siinä ole kaikki mitä legendaariseen kesään ihminen tarvitsee.

Grillauksestahan ollaan kirjoiteltu jo aiemminkin, mutta kyllä näin tärkeiden aiheiden pariin pitää palata aina uudestaan. Nimittäin kyllä! Pidettiin grilli-ilta! Puoltoista kiloa grilliluita, saman verran grillikylkee ja vielä yksi mokoma siipiä päälle! Kylkeen isketään lohkoperunat, sopiva salaatti ja ehkä olut tai kaksi. AVÖT!  Muutama mieshenkilö saadaan todella tyytyväiseksi!

Ribsejä ja Laten metroseksuaalidrinkki! 

Tältä siis näyttää onnellinen mies! 


Sitten lyhyt raportti reissustamme Itä-Suomen sydämeen eli Joensuuhun. Perjantaina pohdiskelimme viikonlopun ohjelmaa, ja kun saimme tietää Joensuussa olevan lauantaina rooftop bileet ja yöpaikkakin oli tiedossa, niin ei tarvinnut pitkään arpoa että mitä sitä tehdään!

Lauantaina lähdettiin iltapäivästä siis Laurin ja kahden vierailevan tähden kera autolla Joensuuhun! Bileitä lähdettiin etsimään ja bileethän sieltä löytyikin! Sokos hotellin parkkihallin katto oli siis varattu bileitä varten. Okei loistoidea, mutta kun... Pitäisi olla myös ihmisiä! No toki ihmisiäkin oli, mutta olisihan sinne vielä lisääkin mahtunut. Hyvää kuitenkin teekkaribileisiin verrattaessa oli naaraiden suhteellinen määrä, joka ylitti teekkaribileistä tutun kakskytä prossaa! No ei me masennuta ihmisten vähyydestä vaan vetästään bileet pystyyn vaikka keskelle metsää! Ja hauskaahan meillä kaikesta huolimatta oli.

No mutta ei niinkään ne bileet, vaan se seuraava päivä! Nimittäin kun sängystä ylös pääsi, niin ulkona sää oli mitä mahtavin. Aurinko paistoi ja Joensuu nyt vaan on kesällä uskomattoman kaunis kaupunki! Kävimme Laurin kanssa jäätelöt ja mentiin rantaan chillailemaan ja fiilistelee hyvää säätä! Jälleen kerran mitä muuta voi mies toivoa?


Katot haltuun! 



- Laituriterveisin Santtu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti