perjantai 5. huhtikuuta 2013

Saatiin vihdoin ja viimein selvyys siihen, mitä nämä järkyttävät huhupuheet tarkoittavat! Kävi ilmi, että huhupuheissa on vinha perä (hehe... perä) ja Santtu muuttaa kuin muuttaakin ensi viikolla pois!

Ei kuitenkaan huolta! Eilen saimme erittäin paljon positiivi.... öhöm... palautetta saatiin, että ei kannata lopettaa! Samalla kävi myös ilmi, että ainakin kaksi ihmistä on käynyt "blogiamme" lukemassakin. HELL YEAH!! We are famous!  Emme siis nyt kirjoittajauriemme huipulla voi lopettaa noin vain. Onhan meillä velvollisuuksia faneja kohtaan! Tulevaisuudessa ehkä kirjoitusten määrä hieman vähenee, mutta kyllä nyt ainakin jotain kesälomareissuraportteja pitää kirjoitella (mm. juhannukseksi on jo jotain legendaarista suunniteltu... voisi kai sinne jonkin haasteenkin yhdistää. Ehdotuksia saa heittää!).

Välikysymys: Miksi sanajahdissa ei käy sana pylly? Eikö se ole oikea sana?

- Ässä

Paljon on tapahtunut lyhyeen aikaan! Alkuviikosta infernaalisen sulkapallo-ottelun jälkeen löysin vertaiseni pelaajan - sulkapallokuninkaan. Hajonneiden sulkien täyteisellä taistelutantereella puolin ja toisin näytettiin perisuomalaista sisua tiikeriloikkien ja kirosanojen muodossa. Valitettavasti tahdonvoimaa olisi löytynyt ottelun voittamiseen, mutta fysiikka petti: tuloksena kävelykepit ja kipeä nilkka. Swiddunääs!

- Ällä

Loppuun vielä jämävitsien kaatopaikalta yksi helmi:
Mitä lapsikannibaali sanoi optikolle?
-Anna pikkurillit.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti