torstai 14. maaliskuuta 2013

Tilannepäivitys

Anonyymikommentoijaa on kuultu ja sankarit päätti kokeilla drag queen maailmaa pukemalla nuo maailman monikäyttöisemmät vaatekappaleet, irstaat spänksit päällensä ja leikkimällä mielen sisäisesti Robin Hoodia! Tilannearvio näin parin päivän jälkeen on seuraava: plussaa annetaan kiiltävistä jaloista, mukavuudesta (ei tunnu erilaisemmalta kun normitykeiltä), seksikkyydestä (tekee vaikutuksen miehiin, jonka vuoksi luovumme näistä piakkoin ellei miehilliset vaistomme herää toisiimme mitä emme haluaisi blogin nimenmuutoksen vuoksi), hintaluokasta. Miinusta annamme siitä että menevät rikki helposti.

Santtu ei yhtynyt diplomaattiseen vastaukseen vaan hän jämptisti totesi sukkahousujen olevan rumat.

Kuvia luvassa myöhemmin!

- LegginsLate

2 kommenttia:

  1. Haha, oikein! Siis että lähditte testaamaan asiaa. Toinen testikierros sitten kesähelteillä niin pääsette kokemaan senkin riemun!
    Kun olette saaneet sukkikset testattua päällänne niin suosittelen kokemusten lisäämiseksi nakkaamaan useammat pökät pesukoneeseen muun pyykin sekaan...

    Santulle pisteet osittain oikeasta kommentista!

    - (ex)Annalan anonyymikyylä -

    VastaaPoista
  2. Hienoa heittäytymistä, että lähditte kokeilemaan. Niitä luvattuja kuvia testistä olen odotellut. Vai onko mennyt pupu sukkahousuihin?

    Nyt alkaa olla se aika vuodesta, että päivällä voi lähteä shortseissa liikkeelle, mutta illasta alkaa tulla kylmä. Ratkaisuksi voi pistää sukkahousut taskuun, ja illan viiletessä pistää sukkahousut jalkaan. Saa aikaan mukavia ilmeitä kaveriporukassa. Joten kannattaa jatkaa sukkahousujen testaamista, kun kokemuksetkin oli pääosin positiivisia.

    VastaaPoista