tiistai 30. lokakuuta 2012

Valopää

Morientes, termos, herpes ja Glenn Medeiros!

Huomasimme blogistamme puuttuvan kuvia ja muuta hauskaa sen semmoista! Ohessa olevan kuvan on tarkoitus kuvata asennettamme: kaiken ei tarvitse olla vakavaa:)!

Viikon vitsi:

Mykkä kissa on mauton.

Huomenna luvassa viikon nettilöytö!

- Niin iloinen Lauri, että Santtua vituttaa.

maanantai 29. lokakuuta 2012

Ongelmia arjen askareissa....

Noniin ja hyvin alkoi tämäkin aamu! Ensin huomasin aamulla että olin unohtanut ladata ipadin (tarviin sitä siis koulussa ei muuten niin väliä). No sitten meinasin myöhästyä bussista. Ehdin kuitenkin. Jippii! Bussissa huomasin että jätin kansion kotiin jossa olis ollut muistiinpanot ja laskuharjoitukset. Vittu. Ja ensimmäisenä aamusta oli tietenkin fysiikan laskuharjoitukset ja nyt istun täällä harkoissa tyhjänpanttina ja avaudun tänne. Loistavaa! :D Ainiin ja kaveri äsken huomautti että olin laittanut paidankin aamulla väärinpäin.

Nyt pohdinkin siis, että voiko ihminen olla liian selvä. Jos ei aivoja turruta millään lailla, meneekö ihminen sekaisin? Alan vahvasti epäillä että menee. Ainakin itse olen huomannut viitteitä kyseisestä ilmiöstä....

- Santtu

Kofeiinin puutostila... en kestä!

Jepjep... se alkokin ekan viikon viikkohaaste vähän vaikeemmin kun odotin. En tiennyt olevani näin kovassa kofeiinikoukussa. Ensin ei aamulla saanut itseään hereille edes tunnilla sulkapalloa. Iltapäivällä nukahdin matikan luennolle. Ja pelkkä väsymyshän ei olisi mitään mutta kun tämä päänsärky!! Koko illan oon kyyläilly sitä keittiön nurkassa nyhjöttävää moccamasteria vihaisin silmin ja laskenut tunteja ensiviikon alkuun. Anteeksi avautuminen, mutta tämä päivä oli huono päivä. Asiaa ei auta Lauri, joka iloisena pomppii ja lauleskelee ympäri kämppää. :D No toivottavasti parissa  päivässä alkaa helpottaa : )

- Kofeiinia kaivaten, Santtu

Tilannepäivitys myös paremmalta osapuolelta, minulta eli Laurilta. Päivä on ollut niin sanotusti a-vöt! Koulu jepa, duuni jepa, hyvä ruoka - jepa! Kielsin viikkotehtävään vedoten myös kokiksen, jotta itselläni olisi entistä hauskempaa katsella Santun selviytymistä! Olen huono ihminen:D haha! Mielenkiintoinen viikko tulossa! Odotukset viikolle on kovat! Stay tuned... or don't stay!
´
Ps. Päivän oppitunti: Itsehillinnän perusteet

Lauri 1 - Santtu 0

- Iloinen Lauri :)

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ups!

Koska emme selvästikkään ole täysin vielä nörtähtäneitä tähän bloggaukseen, meidän esittelyt löytää tuosta ylhäältä "Etusivu" -kohdan vierestä - kannattaa käydä tsiigaamassa, että tietää minkälaiset tyypit täällä kirjotteleekaan!

Tilannepäivitys:

Huomisen detox-viikon alkua varten tankkasimme varastoon vielä jääkaapissa olleet viimeiset oluet. Ettei vain alkaisi himottamaan pahimmissa vierotusoireiden kourissa. Ensi viikolla on luvassa huikeita juttuja - stay tuned or don't stay!

- "Neljän ja puolen promillen" Lauri

Viikkohaaste 1: Detoxviikko!

Ja lähtee! Blogin eka kirjoitus ja heti otetaan kova viikkohaaste. Eli tavoitteena on elää koko ensi viikko ilman minkäänlaisia päihteitä. Ei sitten mitään! Suurin haaste itselleni ainakin on kahvin jättäminen... Voi tulla päänsärkyä. Lisäksi meillä on keskiviikkona saunailta luvassa, jolloin ollaan kyllä totuttu pari olusta juomaan. Seuraillaan viikon mittaan fiilinkejä ja laitellaan kuvia kun täristään olohuoneen nurkassa niksoissamme.

Mutta niinhän se on, että kun yhden addiktion ottaa pois pelistä niin tilalle tulee kaksi uutta... ruokaa siis tulee varmaan syötyä. Ajateltiin kokeilla myös semmosta, mitä monet ihmiset tekee. Sitä kutsutaan urheiluksi. Varailtiin laurin kanssa ens viikolla kaksi sulisvuoroo (Lauri häviää) ja eiköhän tuota salilla taas viihdytä.

Palailemisiin!
-Santtu